FAST Wool Spaanse slof model 100% wol licht grijs
Spaanse slof model 100% wol licht grijs €32,95

Spaanse slof model 100% wol licht grijs

€32,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
maat:
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
  • Gratis verzending vanaf €10,- *
  • Fysieke winkel in Zwolle
  • Al 15 jaar het vertrouwde adres voor sloffen en meer
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 1 - 3 Werkdagen
Informatie

 

DE SLOFFEN LOPEN IN GEBRUIK ENORM UIT NIET TE GROOT BESTELLEN.

Heerlijke warme sloffen gemaakt van 100% merinowol. De sloffen zijn voorzien van het Woolmark logo en worden geproduceerd in Europa. Ze zijn uitsluitend voor gebruik binnenshuis.
Merinowol is een actieve vezel die reageert op veranderingen in lichaamstemperatuur. Dus het helpt je voeten om warm te blijven als het koud is, en koel als het warm is. Merinowol is een van de meest ademende vezels. De vezels kunnen grote hoeveelheden vochtdamp opnemen en vervolgens afvoeren om te verdampen in de lucht. Hierdoor gaat u niet zweten in deze sloffen. Merinowol is 100% natuurlijk, en biologisch afbreekbaar. De vezels van merinowol zijn buitengewoon fijn, hierdoor voelt het zacht aan en jeukt het niet.
Doordat de sloffen van binnen en buiten gemaakt zijn van 100% merinowol kunnen deze na verloop van tijd wat uitlopen. Daarom adviseren wij bij twijfel om 1 maat kleiner te bestellen. Daarnaast zijn de sloffen vooral gemaakt om uw voeten warm te houden. 
Wij adviseren om de sloffen niet in de wasmachine te wassen. Een vlek in de wol kunt u het beste reinigen met een handwas. Voeg een klein beetje wolwasmiddel toe en dep de vlek schoon met wat lauwwarm water.

Wij leveren de sloffen onder de naam Fastwool en in sommige gevallen onder de naam Woolwarmers.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
WhatsApp Thuiswinkel Waarborg DPD Post NL ( Briefpost )
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »