Betaalmethoden

Bij Spaansesloffen.nl betaalt u veilig en gemakkelijk. Wij bieden u graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan.

iDEAL 

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u zonder dat u zichzelf apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. U heeft dan alleen de inloggegevens van uw eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

 • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als uw eigen internetbankieren.
 • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
 • Snelle manier van betalen waardoor uw bestelling direct verzonden kan worden.

Bancontact / Mister Cash  

Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact / Mister Cash systeem van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.

 • Mister Cash is net zo vertrouwd en veilig als uw eigen internetbankieren.
 • Mister Cash wordt ondersteund door alle grote Belgische banken.
 • Snelle manier van betalen waardoor uw bestelling direct verzonden kan worden.

Sofort Banking?

U bestelt een product Kies `Sofort`, U klikt op de knop `Volgende`. U kiest de naam van uw bank.
`Sofort` leidt u, met de gegevens van uw bestelling, naar de pagina voor internetbankieren.
U bent nu zonder pottekijkers, alléén in de beveiligde omgeving van uw eigen bank.
U vult daar uw rekeningnummer, PIN- en TAN-code in.
Zodra u de betaalprocedure eindigt meldt uw bank aan `Sofort` hoe de betaling is afgelopen.
`Sofort` geeft dat onmiddellijk door aan de webwinkel.

De webwinkel geeft de bestelling dadelijk vrij als `Sofort` meldt dat de betaling is voldaan.Creditcard

U kunt bij ons betalen met uw MasterCard of VISA creditcard. De gegevens vult u in over een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcardbetaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verzenden.

Achteraf betalen met Billink

Billink voert voor Spaansesloffen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Spaansesloffen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,-  als u betaalt via Billink.  Een betaling via Billink is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verzenden.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Billink website.

Paypal


Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Vooraf overmaken

Als u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank overmaken . Uw bestelling  kan dan verzonden worden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt van ons een factuur per email en betaalt deze met vermelding van het betalingskenmerk. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt uw bestelling zo z.s.m mogelijk verzonden.

 • Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via uw eigen bank
 • Vermeld het juiste betalingskenmerk bij de overschrijving
 • Houd rekening met een langere verwerktijd dan andere betaalmethoden.

VVV Cadeaukaart.

U kunt tijdens het betalen kiezen voor de VVV Cadeaucard.
volg de instructies op het scherm.

Giropay.

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Bankoverboeking wordt gebruikt bij 51% van de online aankopen en maakt Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

Hoe werkt het?

Wanneer een klant ervoor kiest om via Giropay te betalen, verloopt de betaling als volgt:

 • De klant selecteert zijn/haar bank in de lijst met deelnemende banken
 • Na het selecteren van de bank, logt de klant in op de omgeving van het internetbankieren
 • In de omgeving van het internetbankieren bekijkt de klant de vooraf ingevulde betalingsgegevens
 • Indien alle informatie correct is, geeft de klant toestemming voor de betaling
 • Na autorisatie ontvangt de klant een bevestiging en wordt het product verzonden

Meastro.

Wat is Meastro?

Maestro is de SEPA debitcard van MasterCard. Het is een vooraf oplaadbaare betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa (online) aankopen kunnen doen. Net als voor iDEAL geldt dat Maestro betalingen gegarandeerde betalingen zijn die niet door de consument kunnen worden teruggedraaid. Het is een veilige en praktische betaalmethode.

MYBANK.

MyBank, ontwikkeld door EBA-clearing is door Pay.nl opgenomen in haar aanbod van betaaloplossing. Klanten van 149 banken uit Luxemburg, Italie en Frankrijk kunnen betalen via 'hun eigen' internetbankieren omgeving. Banken uit andere landen zullen waarschijnlijk snel volgen.

Fashion Giftcard.

Hoe werkt het?

Op de website van Fashion Giftcard is terug te vinden waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden. Betalen in de webshop doen ze door de 19-cijferige code en de bijbehorende veiligheidscode achterop de kaart in te voeren op het betaalscherm. Het is aan de klanten van Fashion Giftcard of zij het bedrag in één keer uit willen geven of dat zij nog een restbedrag op de pas laten staan. Dit restbedrag blijft gewoon op de kaart staan tot de vervaldatum van de Fashion Giftcard. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan het bedrag op de kaart, dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via een andere betaalmethode, zoals iDEAL, credit card of een andere populaire manier van online betalen.

Apple Pay.

Hoe werkt een Apple Pay betaling?

 De kaartgegevens worden uit het Apple device gehaald en bevestigd met een Touch ID, Face ID of de toegangscode, dus volledig via de nieuwste Strong Customer Authentication (SCA) normen. Vervolgens ontvangt PAY. deze gegevens.

Op basis van de gekoppelde debitcard (MAESTRO) of creditcard (VISA/Mastercard) verwerkt PAY. de betaling op die kaart en ontvangt het geld via de gekozen route.

OK Paymant.

Hoe werkt OK online?

 1. Jouw klant kiest in het afrekenproces van jouw webshop voor OK als betaalmethode 
 2. De klant scant, vanaf zijn mobiel, de QR-code met de OK-app 
 3. Jouw klant geeft zijn 'OK' op de betaling

Webshop Giftcard.

Hoe werkt het?

Het betalen met de Webshop Giftcard doet de klant altijd aan de hand van de 19-cijferige code die op de kaart staat. Waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden, vinden zij op een verzamelsite. De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag in de webshop te besteden, maar heeft ook de mogelijkheid een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag namelijk lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Namelijk tot maximaal één jaar na activering. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL en andere populaire manieren van online betalen.

Ook retourneren is met de Webshop Giftcard geen enkel probleem. De klant krijgt in dat geval een tegoedbon voor de webshop waar hij/ zij de aankoop heeft gedaan.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »