Retourneren en ruilen

Retour adres:

Spaansesloffen.nl
Dobbe 5
8032 JV Zwolle

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product mag niet beschadigd zijn en moet met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan spaansesloffen.nl geretourneerd worden.

Mocht er een fout door ons gemaakt zijn, laat ons dat a.u.b. eerst weten door te mailen met [email protected] Dan kunnen wij laten weten hoe we de gemaakte fout gaan herstellen.

Let op! U moet als klant geregistreerd zijn om retourzendingen te kunnen indienen via onze website. Als u een order hebt geplaatst als gast, moet u met hetzelfde e-mailadres registreren om het gastaccount om te zetten naar een klantaccount.

Een retour kan altijd via het account op spaansesloffen.nl retour gemeld worden. Dit is echter niet verplicht.

 

U krijgt geen Retour bevestiging en label van Spaansesloffen.nl na het aanmelden van uw retour!

Retour zenden kan nu extra voordelig via Homerr.

 

Procedure Retour aanmelden op Spaansesloffen.nl


Stap 1:
Login op het account in de webwinkel
Stap 2:
U komt uit op een pagina waar de recente orders zichtbaar worden vervolgens klik op bekijken naast de order regel waarvan u het artikel retour wilt doen.

Stap 3: Nu komt u in een overzicht van de betreffende order terecht. Hier kunt u rechts onderin op de knop ''Artikelen retourneren'' klikken om de retourzending aan te maken. 


Stap 4
: Dan word u doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunt instellen.
De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden, laat deze op 0 staan.

Stap 5: De volgende stap is het aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden. Bij Reden en Actie kunt u kiezen uit de retour redenen en of u het product wilt ruilen. Geef bij reactie aan voor welk product het geruild dient te worden.

Stap 6: Vervolgens klikt u  rechtsonder in op verstuur

Stap 7: In uw account kunt u vervolgens zien of de retour goed is aangemeld.

Stap 8: U dient er vervolgens zelf zorg voor te dragen dat het pakket voldoende gefrankeerd naar ons verzonden word.

 

 

 

Ruilen

Wilt u een ander artikel ontvangen? Stuur dan uw artikel(en) volgens bovenstaande procedure retour en geef aan voor welk product u het wilt ruilen. Wanneer u het product niet wenst te ruilen en wij uw producten retour hebben ontvangen zullen wij direct het aankoopbedrag aan u uitbetalen.

Klacht?

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Indien u toch een onjuiste levering heeft gehad of u heeft een klacht betreffende de bestelde producten, dan kunt u een mail sturen naar [email protected] . U klacht wordt z.s.m. opgelost.


Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen
[email protected] / 038-4524273

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Herroepingsformulier downloaden

Voordelig Retour zenden.

Via Homerr

Homerr is een duurzaam koeriersbedrijf met een nieuwe kijk op e-commerce logistiek. Homerr maakt gebruik van Pick Up en Drop Off-locaties bij jou in de buurt, dit zijn winkels of particulieren die graag pakketjes voor jou aannemen op inmiddels meer dan 1.500 locaties in Nederland. Omdat Homerr uitsluitend gebruikmaakt van beschikbare laadcapaciteit in busjes die toch al op te weg te vinden zijn, besparen ze tot wel 79% CO2 per pakket.

Retourneren via Homerr kost € 3,75 en is heel eenvoudig. Ga naar www.homerr.com/Spaansesloffen.nl om je pakket aan te melden. Na registratie ontvang je een QR-code via e-mail. Laat deze code scannen bij afgifte van de retourzending. De retourkosten kunnen gelijk online betaald worden.

Let op: Doordat Homerr duurzaam gebruik maakt van vervoerscapaciteit, kan het tot 3-5 werkdagen duren voordat je pakketje bij Spaansesloffen.nl aankomt! Pakketten groter dan 80x35x35 kunnen niet worden verwerkt.

Zodra wij de retourzending hebben verwerkt  storten wij  het geld terug via dezelfde betaalmethode als bij de bestelling. Je ontvangt het geld uiterlijk 14 werkdagen na de ontvangstbevestiging van de retour.

Bij een ruiling sturen wij zo spoedig mogelijk het nieuwe artikel toe.

Maak je gebruik van het herroepingsrecht? Dan ontvang je het geld zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gesteld dat je gebruik maakt van het herroepingsrecht.

 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »