reviews

Onze uitgangspunten

  • alle reviews zijn van echte klanten;
  • alle reviews, positief en negatief, zijn zichtbaar;
  • niemand krijgt een beloning, korting of iets anders om een review te schrijven.

Wij verzamelen reviews via Kiyoh

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Kiyoh. De reviews die op onze site staan worden door Kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid.

Kiyoh is een van de grootste reviewplatforms van Nederland. Een platform voor iedereen. Maandelijks plaatsen meer dan duizenden consumenten een review op Kiyoh om bij te dragen aan online vertrouwen en het maken van betere aankoopbeslissingen.

Kiyoh heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Het platform van Kiyoh is goed beschermd tegen misbruik en fraude. Fraudedetectie-software speurt automatisch verdachte reviews op en verwijdert reviews die nep zijn.

Ook negatieve recensies blijven staan

We zullen geen negatieve reviews verwijderen zonder dit te vermelden. Uitzondering hierop zijn valse reviews. Die zijn per definitie onrechtmatig.

Geen betaalde of gesponsorde reviews

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven.

Reacties

Wij gaan serieus om met reviews. Een eventuele reactie zal alleen door onze medewerkers worden geplaatst.

Binnen welke termijn worden reviews geplaatst om een review te controleren:

Een review komt gelijk na plaatsing online.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »