Zootjes / My First Shoes

1
Sorteren op:

Deze Babyslofjes zijn gemaakt van een A-kwaliteit bio leer. Door zijn zachtheid en warmte is dit leer ideaal voor baby’s en geeft het een gevoel van lopen op blote voetjes. Iets wat alle baby’s en peuters heerlijk vinden. Het leer heeft een goede grip en glad oppervlak en geeft goede steun als uw baby de eerste stapjes zet. Velco strips op de hiel zorgen voor een ideale pasvorm en zorgen ervoor dat de slofjes niet makkelijk van het voetje glijden. De Babyslippers hebben een trendy design, zijn veilig en milieuvriendelijk. Het ideale geschenk en heel comfortabel voor uw baby.

Bio leer is leer waarin de schadelijke stoffen afwezig zijn of in hoeveelheden die niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Bio leer is ook makkelijk afbreekbaar. Ook heeft men ervoor gezorgd voor een beter productieproces. Afvalproducten en -water worden dusdanig behandelt dat zij niet schadelijk zijn voor de omgeving.

Welke maat heb ik nodig?

S (9 CM, 0-6 maanden, schoenmaat 15-17)
M (11 CM, 6-12 maanden, schoenmaat 18-20)
L (13 CM, 12-18 maanden, schoenmaat 21-23)
XL (15 CM, 18-14 maanden, schoenmaat 24-26)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »