Voordelig retour zenden

Via Homerr

Homerr is een duurzaam koeriersbedrijf met een nieuwe kijk op e-commerce logistiek. Homerr maakt gebruik van Pick Up en Drop Off-locaties bij jou in de buurt, dit zijn winkels of particulieren die graag pakketjes voor jou aannemen op inmiddels meer dan 1.500 locaties in Nederland. Omdat Homerr uitsluitend gebruikmaakt van beschikbare laadcapaciteit in busjes die toch al op te weg te vinden zijn, besparen ze tot wel 79% CO2 per pakket.

Retourneren via Homerr kost € 3,90 en is heel eenvoudig. Ga naar www.homerr.com/Spaansesloffen.nl om je pakket aan te melden. Na registratie ontvang je een QR-code via e-mail. Laat deze code scannen bij afgifte van de retourzending. De retourkosten kunnen gelijk online betaald worden.

Let op: Doordat Homerr duurzaam gebruik maakt van vervoerscapaciteit, kan het tot 3-5 werkdagen duren voordat je pakketje bij Spaansesloffen.nl aankomt! Pakketten groter dan 80x35x35 kunnen niet worden verwerkt.

Zodra wij de retourzending hebben verwerkt  storten wij  het geld terug via dezelfde betaalmethode als bij de bestelling. Je ontvangt het geld uiterlijk 14 werkdagen na de ontvangstbevestiging van de retour.

Bij een ruiling sturen wij zo spoedig mogelijk het nieuwe artikel toe.

Maak je gebruik van het herroepingsrecht? Dan ontvang je het geld zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gesteld dat je gebruik maakt van het herroepingsrecht.

 
 
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »