• Gratis verzending
  • Al 10 jaar het vertrouwde adres
  • Fysieke winkel in Zwolle

Duurzaam verzenden

Bij spaansesloffen.nl vinden we het belangrijk dat we meewerken aan duurzaamheid. Daarbij is het belangrijkste dat jij als klant blij wordt van onze service. Daarom hebben we ervoor gekozen om o.a. met fietskoeriers te gaan verzenden. Wat dit exact in houdt lees je hier.

 

Fietskoeriers.nl is de meest duurzame pakketbezorger van Nederland en fietst in alle grote steden. Buiten de steden geven ze de pakketjes mee met Redjepakketje. Handig, want dan hoeft Fietskoeriers.nl geen auto’s aan te schaffen en kunnen ze doen waar ze goed in zijn; fietsen. Hoe Fietskoeries te werkt gaat zie je hier:

Spaansesloffen.nl werkt samen met fietskoeriers om de verkeersdrukte in de stad te verminderen en de uitstoot van CO2 tot een minimum te beperken. In gebieden waar we niet met de fiets komen leveren we uw pakketje met een auto op groen gas.  De verzending van je bestelling wordt dus geheel duurzaam gedaan!

Wat jij nog meer moet weten over je bezorging:

  • Je bestelling wordt altijd met track en trace verzonden. Je kan hierdoor precies zien wanneer je pakketje wordt bezorgd.
  • De bezorgmomenten zijn tussen 18:00 – 22:00, je hoeft je bestelling dus niet op je werk te laten bezorgen.
  • Je kan tot het laatste moment het adres en bezorg moment laten wijzigen. Als je bijvoorbeeld ziet dat je niet thuis zal zijn op het geplande bezorg moment.
  • Met je track en trace kan je zien of je pakketje door de brievenbus kan of dat je hem aan de deur moet aannemen. Je hoeft dus niet eens altijd thuis te zijn!

Zien hoe Fietskoeries werkt? Check hieronder het filmpje.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »