Face Shield - Gezichtsmasker
Face Shield - Gezichtsmasker €5,95

Face Shield - Gezichtsmasker

€5,95
Op voorraad
 • Gratis verzending vanaf €10,- *
 • Spoedzendingen mogelijk
 • Al 12 jaar het vertrouwde adres voor uw sloffen en meer
 • Achteraf betalen mogelijk
Informatie
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail

Face Shield - Gezichtsmasker - Gezichtsbeschermer - Gelaatsscherm

Deze face shields bieden u mond –en neusbescherming en zijn herbruikbaar. De gezichtsmaskers beschermen tegen bacteriën en virussen die in de lucht rondzweven.

 

Face Shield - Gezichtsbeschermer

Deze gezichtsbeschermers bieden u beschermen voor uw volledig gezicht, dus inclusief neus, mond en ogen. Het dragen van deze gezichtsbeschermer kan op ieder moment van de dag, hierbij kunt u denken aan: een bezoek aan de supermarkt, werken (op kantoor), tijdens een wandeling met de hond en dergelijke. De face shields zijn van een (hoge) kwaliteit, licht van gewicht en daarnaast ook vochtbestendig. Deze transparante gezichtsmaskers beschermen de drager namelijk tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel besmet kunnen zijn met het coronavirus.

Dit gelaatsscherm beschermt tegen bacteriën en virussen die in de lucht rondzweven. Voor het naleven van deze eisen zijn laboratorium –praktijktests uitgevoerd. Het gezichtsmasker houdt 98% van de bacteriën en virussen tegen. Let op: deze maskers zijn herbruikbaar, ideaal dus! De kap kan volledig gedesinfecteerd worden en weer opnieuw gedragen worden. Denk er wel enkel aan om alleen uw eigen masker te hergebruiken i.p.v dat van een ander om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden. Gezichtsbeschermers kunnen ingezet worden als persoonlijk beschermingsmiddel ter vervanging van een beschermbril. De gezichtsbeschermers zijn gemaakt van helder materiaal en zijn prettig en licht in gebruik. Dit is ook een ideaal beschermings-hulpmiddel voor diverse sectoren, waarbij 1,5 meter afstand houden niet altijd mogelijk is zoals: schoonheidsspecialisten, kappers, nagelsalons, restaurants, tandartsen, fysiotherapeuten en dergelijke.

Om de beste bescherming te waarborgen voor uzelf en anderen, raden wij u aan gebruik te maken van diverse desinfectie middelen. Zo is het gebruik van handschoenen en/of handgel hierbij wenselijk. Ook kunt u denken aan desinfecterende allesreiniger die meehelpt om het huishouden en uw werkplek bacterie/virus vrij te houden. Deze face shields kunnen geopend niet retour, vanwege hygiënische redenen. Daarnaast is het handig om er een mondkapje onder te dragen voor de allerbeste bescherming tegen Covid19 en andere virussen en bacteriën. 

Kenmerken:

 • Gezichtsbeschermer, met bril bevestiging (zacht op de neus en oren)
 • Licht van gewicht, comfortabel en vochtbestendig
 • Anti-condens scherm
 • Filtert 98% van de bacteriën
 • Kan een mondkap onder gedragen worden
 • Eigen bril kan onder de face shield gedragen worden
 • Beschermt tegen bacteriën en virussen
 • Staffelkorting mogelijk

LET OP: Filmlaag verwijderen voor gebruik

 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
WhatsApp Thuiswinkel Waarborg DPD Post NL ( Briefpost )
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »